Annonseinformasjon 2022

Naturpress er Norges eneste, helgrønne dagsavis. Stikkord som beskriver våre lesere: Høy miljøbevissthet, samfunnsorienterte, mange fra miljøsektoren, grønt næringsliv, offentlige miljøer, politikere.

Annonsering i Naturpress når ut til om lag 23.000 lesere hver måned i annonsesamkjøringen mellom Naturpress og globalmagasinet Transit magasin. Siste tilskudd (etablert 2022) i vårt mediehus er debattsiden Miljødebatt.no, som også er åpen for annonser. Vi tilbyr innholdsmarkedsføring, bannerannonser, stillingsannonser og lydreklame i podkast. Distribusjon på forsidene våre og via våre nyhetsbrev og på sosiale medier; Facebook, Twitter og LinkedIn.

Kontakt annonseansvarlig Sverre Stakkestad for mer informasjon: E-post: marked@transitmedia.no – tlf +47 986 13 101.

Innholdsmarkedsføring

Transit magasin og Naturpress tilbyr felles innholdsmarkedsføring (PDF)

Artikkel merkes med “sponset innhold” og plasseres i egen innholdsblokk på forsidene av Naturpress og Transit magasin. Artikkelen kan inneholde, tekst, lydfil, bilder og video. Artikkelen distribueres på Facebook-sidene og Twitter-profilene til både Naturpress og Transit magasin. Vi bruker målrettet og betalt sponsing i sosiale medier for å nå dine målgrupper.

Prisen gjelder for ferdig levert materiell. Dersom det er ønskelig at vi skal produsere tekst, bilder og annet innhold, så løser vi det. Vi kan også ta hånd om hele produksjonen av tekst, vi gjør intervjuer og har fotograf i staben. Spør oss om pris.

Annonsering med ferdig levert materiell, 30 dager: 6.900,- + mva

Stillingsannonser

Brosjyre: Transit magasin og Naturpress tilbyr felles stillingsmarked (PDF).

  • Stillingsannonse på både Naturpress og TransitMagasin med egen unik URL (på både Transit Magasin og Naturpress)
  • Plassering i søkbar stillingsdatabase: https://www.naturpress.no/stillinger/
  • Plassering i epost-nyhetsbrev
  • Betalt plassering på vår Facebook-side, inkl. gruppe for ledige stillinger
  • Distribusjon via LinkedIn-kanal og vår Twitter-konto


Annonsering tre uker kr 4 100,- eks mva
Annonsering 30 dager kr 4 900,- eks mva

Merk: Naturpress tilbyr alltid gratis utlysinger for praktikantstillinger og frivillige, send annonsen da til marked@transitmedia.no og merk med frivillig.

Annonse i podkast

Lydlinje i vår podkast Grønn & Global kan være en kraftfull metode for å nå lytterne.

Kr 4 500,- pr lydstripe

Eksklusiv podkast for annonsør, dere får en full episode 15-25 min. Vi stiller med egen intervjuer, manusutkast etter ønske fra kunde, idéutveksling pluss utarbeidelse av endelig script. Episoden distribueres i podkast-feeden til Grønn & Global slik at dere når ut til våre lyttere.

Kr 15 000,- for en ferdig episode

Alle priser er ex mva.

Bannerannonser

Toppbanner, kr 3 000,- pr uke

Banner i artikkel, kr 4 500,- pr uke

Banner i forsidefeed, kr 2 000,- pr uke

Alle priser er eks. mva.


Profil: Naturpress og Transit magasin er «søsterpublikasjoner» som samarbeider både redaksjonelt og markedsmessig. Begge aviser er uavhengige publikasjoner som drives etter Vær varsom-plakaten og Redaktør-plakaten.

Naturpress og Transit magasin er medlemmer av Fagpressen.