- Annonse -

Emballasjens funksjon er likeverdig med en plastemballasje, men sett ut fra et bærekraftsperspektiv er Miljøboks betraktelig bedre.

“ Vi vil ta vårt ansvar for miljøet og samtidig gjøre noe ingen andre i bransjen har gjort før oss. Det var da ideen om å fremstille en resirkulerbar og vannbestandig emballasje i papp ble født”, sier Annika Folkesson, CEO hos Arvid Nilsson.

Byggebransjen etterspør en emballasje som tåler vann, fukt og kjøling. Arvid Nilsson AB vil selvsagt møte disse behovene, men ikke ved å tilby plastemballasjer som det eneste alternativ. Derfor lanserer man nå en miljøboks som tåler vann og temperaturer.

Miljøboksen er fremstilt av papp som igjen fremstilles av fornybare råvarer fra den svenske skogsindustrien. Et materiale som har en lav miljøpåvirkning. Miljøboksen sorteres som papiremballasje på gjenvinningsstasjonen. Den unike konstruksjonen med brettede kanter og en hel bunn i kombinasjon med den laminerte overflaten gjør at vann og fukt ikke kan trenge inn i pappen. Emballasjen kan gjenlukkes og er dessuten lett å komprimere når den har tjent sitt formål. Det innebærer at den tar betydelig mindre plass på byggeplassen enn en ferdig brukt emballasje.

”Å kunne tilby markedet en bærekraftig løsning som øker vår og våre kunders lønnsomhet, samtidig som miljøpåvirkningene reduseres, føles både utrolig godt og moro. Vi håper at bransjen vil forstå betydningen av å bruke bærekraftige materialer og ta sjansen på å påvirke i riktig retning. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe”, sier Annika Folkesson.

LES MER HER OM MILJØBOKS


For mer informasjon kontakt Annika Folkesson, CEO Arvid Nilsson, annika.folkesson@arvidnilsson.com, +46 70 6569749

Arvid Nilsson distribuerer høykvalitetsprodukter innen innfesting via en pålitelig prosess og en effektiv leveringskjede. Med profesjonell og teknisk dyktig personale kan vi tilby innovative løsninger innen festemidler som skaper verdi for kundene våre. Vår visjon er å være den ledende leverandøren av festemidler og festemiddelrelaterte produkter til forhandlere innen industri- og byggebransjen.

- Annonse -