I denne episoden av Bærekraftspodden treffer du Martin Skancke fra Principles for Responsible Investment og Janicke Scheele fra Norsif. Til høyre, programleder Kim N. Gabrielli. Foto: UNICEF Norge.

(SPONSET) Bærekraftspodden ser på hvordan norske og internasjonale finansaktører jobber sammen for å redusere risiko og flytte penger for en mer bærekraftig verden.

Hva er bærekraftige investeringer? Og hvordan kan finansbransjen jobbe på tvers for å bli stadig mer bærekraftig? Vi har hatt styreleder i FNs Principles for Responsible Investment (UNPRI), Martin Skancke, og styreleder i Norsk forum for ansvarlige og bærekraftige investeringer (Norsif), Janicke Scheele, på besøk.

Hør tidligere utgaver av Bærekraftspodden herBærekraftspodden er en podkast av FNs barnefond UNICEF, produsert av Moderne Media. Programleder er Kim N. Gabrielli, assisterende generalsekretær i UNICEF Norge. Bærekraftspodden er tilgjengelig også på Spotify og iTunes.

Denne artikkelen er sponset og produsert av UNICEF Norge.


 

- Annonse -
Vil du annonsere her?