Her holder vi til, på St. Olavs plass.
- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Prosjektene strømmer på! Vi trenger flere kollegaer!

Er du klar for nye utfordringer? Klar for å bidra i oppbyggingen av et spennende rådgivermiljø? Er du våken, samfunnsengasjert og tør å finne løsninger som er innovative og fremtidsrettede? 

Fin utsikt fra kontoret!

Vi skal være med på å utvikle nullutslippsområder, metoder for klimagassberegninger og tidligfaseverktøy for bærekraft i planfase. Vi skal også etablere den helsirkulære verdikjeden for tre, jobbe med sirkulær avfallsbehandling, oppgradere vannkraftanlegg og utvikle energistrategier, gjennomføre sirkulær kartlegging og næringsutvikling i kommuner, jobbe med byutvikling flere steder i landet, og mye annet. 

Vill Energi søker nå 1-2 personer. 

Du har minimum 2-5 års erfaring med et ønske om og en vilje til å jobbe bredere enn du gjør i dag. Du har kompetanse innenfor: klimagassberegninger/LCA, materialstrømsanalyser og sirkulære prosesser i by, bygg og industri. Kompetanse innen energibehovsanalyser, energiteknologi/-systemer, BREEAM, materialer, lokalklima-analyser, grønn mobilitet, osv. er selvsagt positivt. Du er teknolog eller arkitekt med erfaring fra miljørådgivning.

Du er engasjert, tar ansvar og viser gode evner i faget ditt. Du har egen kundekrets og ønsker å bidra til å videreutvikle Vill Energi. Du vil jobbe strategisk og overordnet innenfor miljøfagene i bygg, byutvikling og industri – også med nye forretningskonsepter. Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig, er utadvendt, er en lagspiller og har et positivt syn på livet!

Vi har selvfølgelig konkurransedyktige betingelser og fleksibel arbeidstid. 

Arbeidssted: Oslo sentrum

Send oss din søknad og fortell om deg selv, hva du kan bidra med og din motivasjon for å være med i Vill Energi. Legg ved CV. 

Om arbeidsgiveren

Vill Energi er et lite, men profilert rådgiverselskap innen bærekraft for bygg, by og industri. De oppdrag vi påtar oss, speiler de utfordringer vi står overfor i dag: klimaendring, ressursmangel og tap av biologiske systemer. Der vi ikke har egen kompetanse, samarbeider vi med de beste.

Vill Energi jobber med strategi og helhetstankegang for bærekraft i bygg, byutvikling og industri der vi dekker fagfeltene energi, tekniske installasjoner, sirkulære prosesser, materialbruk og klima. Det er i tidligfase de viktigste grepene gjøres – og det er der vi er, og skal være gode! Vi skal utfordre sedvane, tverrfaglighet og rådgiverrollen.

Vill Energi har ledende utbyggere og arkitekter i hele landet og på Svalbard som våre samarbeidspartnere og kunder. Vill Energi har 4 ansatte med kontor sentralt i Oslo sentrum.

Sektor: Privat

Antall stillinger: 2

Sted: St. Olavs plass 2, 0165 Oslo

Bransje: Bygg og anlegg, Konsulent og rådgivning, Miljøtjenester

Stillingsfunksjon: Ingeniør, Prosjektledelse, Rådgivning


- Annonse -