Facebook
Twitter
Bluesky
Stillinger
Nyhetsbrev
Abonnement
Annonser
Om Naturpress
Min side
Søk
TRANSITMAG | NATURPRESS
DEN GRØNNE PERSPEKTIVET
Facebook
Bluesky
Instagram
Rss
df
DEN GRØNNE PERSPEKTIVET
Stillinger
Nyhetsbrev
Abonnement
Annonser
Om Naturpress
Min side
More
Søk
Stikkord: matberedskap
Arkiv 2
Norge importerer over halvparten av maten vi spiser. Hvorfor gjør vi det?
Morten Risberg
-
24. mars 2022
Selvforsyningsgraden vår ligger stabilt på rundt 45 prosent av totalt forbruk. Kunne vi ha utnyttet egne lokale ressurser bedre?
Login
Ny bruker
Remember me
Forgot Password?
Logg inn
I accept the
Terms of Service and Privacy Policy
Subscribe to our newsletter
Ny bruker
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
Email Reset Link
body::-webkit-scrollbar { width: 7px; } body::-webkit-scrollbar-track { border-radius: 10px; background: #f0f0f0; } body::-webkit-scrollbar-thumb { border-radius: 50px; background: #dfdbdb }