For abonnenterReportasje Norge importerer over halvparten av maten vi spiser. Hvorfor gjør vi det? Selvforsyningsgraden vår - kan den økes? Av Morten Risberg - 13. august 2020 Del FacebookTwitterLinkedinEmailPrintTelegram Foto: Morten Risberg. - Annonse - Selvforsyningsgraden vår ligger stabilt på rundt 45 prosent av totalt forbruk. Kunne vi ha utnyttet egne lokale ressurser bedre? For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement. Allerede abonnent? log in NYHET 2022: Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på Transitmag.no. - Annonse - LIKNENDE ARTIKLER: Kan vi mette alle uten å ødelegge verden? «Regenesis» av George Monbiot tar oss et stykke på vei Ny norsk nettportal: «Skal vi velge vegetarburger eller hamburger?», «Har dyra hatt det bra?» Klimaendringer og andre hendelser kan føre til matrasjonering også i Norge, ifølge ny rapport Utvidet samarbeid mellom Bellona og NMBU Verdens matvarepriser var på sitt høyeste nivå på ti år i 2021 – Visste du at me no er på veg inn i den største globale matvarekrisa i nyare historie? Faktasjekk: Hvor selvforsynte er vi egentlig med mat? – Det er på høy tid at Stortinget tar større ansvar for landets matproduksjon Debatten om bærekraftig matproduksjon i Norge: Snever, villedende og forvirrende Hva med den norske bonden i en ny matframtid?