Nina Jensen slutter som leder for WWF Verdens naturfond

- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Nina Jensen slutter som generalsekretær i WWF Verdens naturfond, melder organisasjonen i dag.

Jensen har takket ja til å lede driften av verdens største forsknings- og ekspedisjonsskip som nå bygges av selskapet Rosellinis Four-10.

– Nina har vært en god leder for WWF Verdens naturfond i en periode hvor vi har styrket vår posisjon som en av Norges mest innflytelsesrike miljøorganisasjoner. Blant de ansatte ble nyheten tatt imot med både tårer og applaus i dag. Tårer fordi vi vil savne henne, og applaus for hennes fantastiske innsats på vegne av natur og klima. Vi beklager at hun nå velger å slutte, men vi forstår samtidig at hun takker ja til en veldig spennende mulighet hvor hun kan få til solide miljøresultater, sier presseansvarlig Heidi Katrine Bang i WWF.

– Jeg vil takke Nina for innsatsen hun har lagt ned i å ruste WWF til den sterke organisasjonen den er blitt i dag. Også jeg beklager at hun slutter, men vi ønsker henne lykke til videre, sier styreleder Frode Hvattum.

Rosellinis Four-10 står bak byggingen av et banebrytende forsknings- og ekspedisjonsskip, Research Expedition Vessel (REV), som skal sjøsettes i 2020. Selskapet og WWF inngikk i mai i år en samarbeidsavtale, der målsetningen er å skape konkrete løsninger for å snu den negative miljøutviklingen i havet. Rosellinis Four-10 er et datterselskap av The Resource Group TRG AS, som eies av Kjell Inge Røkke og Anne Grete Eidsvig.


 

- Annonse -