Kim Gabrielli og Raymond Johansen. Foto: UNICEF Norge.

UNICEF Norge |

BÆREKRAFTSPODDEN #14: Hør en beveget og opprørt byrådsleder i Oslo Raymond Johansen snakke engasjert om barnebarn-generasjonen og hvorfor de har rett om mennesker på hans alder: «Nok er nok, nå har dere sittet på den grønne grein og brukt av mange av ressursene vi skal ha».

Bærekraftsmål 11 om bærekraftige byer og lokalsamfunn er tema for ukas episode av Bærekraftspodden.

Raymond er ikke overrasket over at deres barnebarn, Greta Thunberg og Penelope Leah nå tar til gatene med til dels hard kritikk av hans generasjon. Han innrømmer også at ingen Oslo-folk flyr […]. Og at det er fint at Oslo lufthavn ikke ligger innenfor kommunegrensene og at utslippene fra flytrafikken ikke teller inn på hovedstandens klimabudsjett.

Programleder er Kim N. Gabrielli, assisterende generalsekretær i UNICEF Norge.

HØR PODKASTEN HER:

 

Bærekraftspodden er en podkast av FNs barnefond UNICEF, produsert av Moderne Media. Ledet av Kim N. Gabrielli, assisterende generalsekretær i UNICEF Norge. Bærekraftspodden er tilgjengelig også på Spotify og iTunes.

Denne artikkelen er levert av UNICEF Norge.

- Annonse -