- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Vil du bidra til å ta vare på naturen, stanse miljøødeleggelser og begrense klimakrisen? Vi er på utkikk etter en ny administrativ assistent til vår fagavdeling. Jobben er en fast 50 prosent stilling ved vårt kontor i Oslo. 

(ANNONSE) Jobben går ut på å gi fagavdelingen administrativ og organisatorisk støtte – for å sikre god og effektiv drift av avdelingen og på den måten bidra til en grønnere og fornybar verden. Dette gjøres i nært samarbeid med leder i Greenpeace Norge.

Arbeidsoppgaver i det daglige består av å holde oversikt over pågående prosjekter og budsjetter og sørge for god informasjonsflyt. Ved å bidra til god intern kommunikasjon, vedlikeholde interne nettverk og bistå med støtte til økonomiske og logistiske gjøremål, sørger du for at vår daglige drift går på skinner. I tillegg vil du ha ansvar for å følge opp driften av vårt kontor i Oslo og støtte leder i Greenpeace Norge i administrative oppgaver.

Noe reising må medregnes.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper: 

 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk
 • God på koordinering og logistikk
 • Proaktiv tilnærming
 • Sterke mellommenneskelig ferdigheter
 • Jobbe godt under press, og evne å ha flere baller i luften
 • Være god på Microsoft Office og tilsvarende Google Drive-programmer

I tillegg er det positivt om du har: 

 • Erfaring med å gi administrativ støtte på ledelsesnivå
 • Ferdigheter eller erfaring med prosjektledelse

Vi tilbyr:

 • Spennende arbeidsoppgaver i godt og levende arbeidsmiljø
 • Internasjonal kontaktflater, med tilgang til informasjon fra vårt globale nettverk
 • En fleksibel arbeidsplass
 • God pensjonsordning
 • Lønn etter avtale

Om dette høres ut som noe for deg, send søknadsbrev og CV til oss gjennom linken til høyre. Vi vurderer søkere løpende frem mot søknadsfrist 6. november. Tiltredelse i desember/januar.

Har du spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med Frode Pleym, programsjef i Norge eller Karianne Andersen, nåværende administrativ assistent.

Om arbeidsgiveren

Greenpeace er en slagkraftig internasjonal, politisk og økonomisk uavhengig miljøorganisasjon som katalyserer endringer for en verden i fred og økologisk balanse. Vi har kontorer i mer enn 40 land, og har eksistert i Norge siden 1987. Greenpeace tar av prinsipp ikke imot økonomisk støtte fra verken stat eller næringsliv i noe land, og er fullstendig avhengig av støtte fra private gavegivere.

Les mer på www.greenpeace.no

SØK HER


 

- Annonse -