«Av alle de bøkene om klimakrisen jeg har lest det siste året, er den uten tvil den mest mangfoldige» skrev Dagbladets anmelder i 2020.

Vil klimaendringer føre til krig og konflikt? Hva vil skje med Svalbard, Arktis og nordområdene når isen smelter, og USA fester grepet? Og hva vil Kina i nord? Blir det flere jordskjelv og tsunamier? Må vi legge om kostholdet helt? Blir det mer sykdom? Vil friluftslivet og våre landskap endre seg? Må vi ofre naturen på klimaets alter? Kan klima-manipulering være løsningen? Sitter næringslivet med nøkkelen? Eller må vi ha et nytt økonomisk system?

Andrew Kroglunds nyeste bok heter «Termostat: hvordan klimaet former oss, forandrer samfunnet og forvandler fremtiden». Kroglund er også fast skribent og kommentator for Transit Magasin og Naturpress.

I dette seminaret får vi innledning fra Kroglund, etterfulgt av en samtale mellom forfatteren og Naturpress-redaktør, Kjetil Aasmundsson.

Dette er en spesialutgave av podkasten. Her får du høre et opptak av vårt digitale seminar, som fant sted tidligere denne uka. Mer informasjon om seminarrekken finner du på Facebook-sida til Transit Magasin.

Podkasten Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.


Når du først er her: Naturpress har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer og bedre miljøjournalistikk. DU får tilgang til alt innhold (+sakene).

Abonnent allerede? Tusen takk!

- Annonse -
Vil du annonsere her?