- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Miljødebatt.no er en ny norsk debattplattform for alt som har med natur, miljø og klima å gjøre.

Naturpress lanserer denne uka en flunkende ny nettside som kun skal publisere meningsinnhold. Miljødebatt.no skal – om det går som redaktøren håper og tror – bli et foretrukket møtested for de som mener og synser noe om tema knyttet til natur, miljø og klima.

Her inviteres alle til å skrive og sende inn sine meninger.

Kjetil Aasmundsson. Foto: Naturpress.

— Vi ønsker å samle klima- og miljødebatten på ett sted. Her kan vindkraftmotstandere og -tilhengere møtes, her slipper begge sider av rovdyrdebatten til, og her skal klimadebatten nyanseres, sier Kjetil F. Aasmundsson (til h.).

Aasmundsson er redaktør for den grønne dagsavisen Naturpress, som står bak lanseringen av Miljødebatt.no, der han også er redaktør.

— Vi vil blant annet samle folk fra miljøbevegelsen samt deres kritikere, til en redelig debatt. Men ikke bare dem – vi vil høre stemmene til barn og unge, «folk flest», miljølederen, bedriftslederen, politikeren, aktivisten, fageksperten, eller hvem som helst – som har noe på hjertet knyttet til miljø og natur. Behovet for et uavhengig nettsted for all miljødebatt er stort, tror vi, sier Aasmundsson.

Miljødebatt.no lanseres mandag 24. januar.

– I starten vil det naturlig nok ikke ligge så veldig mange innlegg klare, men det regner vi med endrer seg fort. Vi håper innholdet på siden vil interessere mange, og inspirere dem til selv å skrive. Det er jo da det blir spennende. Og alt innholdet er gratis, må jeg minne om, sier Aasmundsson.

Kronikkforfattere og debattanter inviteres til å sende inn innlegg på denne lenken.

Bak Miljødebatt står Transit media AS, som også eier den grønne dagsavisa Naturpress og det globalt orienterte Transit magasin.

- Annonse -