Kjære leser av Transit magasin, Naturpress og Miljødebatt:

Etter lang tids overveielse har vi besluttet å forene de tre nettstedene til ett.

Vårt klare mål er at dette skal komme våre trofaste lesere og abonnenter til gode. Vi frigjør tid og ressurser slik at vi får mer tid til journalistikk, og vi tilbyr deg – leseren – en mer komplett publikasjon. Det skal bli en vinn-vinn situasjon.

Du som abonnent og leser trenger ikke gjøre noe som helst for å lese miljøstoffet som før. Bortsett fra å lese Transit magasin, da – som du finner her.

Som søsteraviser har Naturpress og Transit magasin i lang tid hatt samme innlogging, og Naturpress-abonnenter kan logge rett inn med samme passord. Miljødebatt behøver ikke innlogging.

Å bestemme navnet på den “nye” avisen var litt smertefullt. Både Transit magasin og Naturpress er godt innarbeidet, men vi landet på Transit magasin. For de som er mest interessert i klima- og miljøstoff vil det bli lett å finne fram. Naturpress-stoffet blir tydelig merket både på nettsiden og i nyhetsbrevene som går ut som før. 

Vi håper du vil trives med et bredt og variert innhold på vår tids viktigste temaer. Vi skal gjøre vårt beste for å levere.

Skiftet skjer 1. desember 2022.

Kom gjerne med innspill og ønsker – eller kanskje du har noen spørsmål. Uansett – ikke nøl med å sende oss en epost.

Bli med oss videre på ferden!


- Annonse -