Vil du annonsere her banner
Vil du annonsere her banner

Stikkord: kortreist

Store deler av takarealet settes av til dyrking av frukt, bær, urter og spiselige blomster. Bier sørger for at honning er med på matseddelen.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Naturpress, og automatisk tilgang på både Transit Magasin og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.
Stadig flere nordmenn finner glede og nytte i å dyrke egen, ren og kortreist mat rett utenfor døra. Men det er ikke uvesentlig hvilke såvarer vi benytter.
Gi farmor surkål til jul Lørdag inviterer organisasjonene Spire, Framtiden i våre hender og Natur og ungdom til alternativt julemarked i Oslo sentrum. I Røverstaden, Club7 sine gamle lokaler under Konserthuset, blir det marked og julegaveverksted for bærekraftige alternativer. Her kan man lage bivoksfolie, kroppspleieprodukter av kaffegrut, surkål, og man...