Hjem For abonnenter Nå bygges Nord-Europas største «spiselige tak» på Økern i Oslo For abonnenterNyheter Nå bygges Nord-Europas største «spiselige tak» på Økern i Oslo Av Redaksjonen - 19. september 2020 Del Facebook Twitter Linkedin Email Print Telegram Slik vil det ferdige bygget se ut. Illustrasjon: Økern Portal. - Annonse - Store deler av takarealet settes av til dyrking av frukt, bær, urter og spiselige blomster. Bier sørger for at honning er med på matseddelen. For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement. Allerede abonnent? log in NYHET 2022: Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på Transitmag.no. - Annonse - LIKNENDE ARTIKLER: Utvidet samarbeid mellom Bellona og NMBU Om bare 18 måneder skal all kollektivtrafikk i Oslo være helt utslippsfri. Det er fem år før planen Kronprinsesse Mary åpnet grønt seminar i Oslo Aksjonene på Sjursøya fortsetter – politiet bortviser uten å arrestere Oslo kommune: Karbonfangst på Klemetsrud sikret innen 2026 Om få tiår vil ikke vinter-OL kunne holdes der vi er vant til. Men Norge kan klare det