For abonnenterNyheter Nå bygges Nord-Europas største «spiselige tak» på Økern i Oslo Av Redaksjonen - 19. september 2020 Del FacebookTwitterLinkedinEmailPrintTelegram Slik vil det ferdige bygget se ut. Illustrasjon: Økern Portal. Store deler av takarealet settes av til dyrking av frukt, bær, urter og spiselige blomster. Bier sørger for at honning er med på matseddelen. For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller Støtteabonnement XL. Allerede abonnent? Logg inn Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no. Annonse LIKNENDE ARTIKLER: Vinnerne av Oslo miljøpris 2023 er kåret Kan vi mette alle uten å ødelegge verden? «Regenesis» av George Monbiot tar oss et stykke på vei Ny norsk nettportal: «Skal vi velge vegetarburger eller hamburger?», «Har dyra hatt det bra?» Klimaendringer og andre hendelser kan føre til matrasjonering også i Norge, ifølge ny rapport Utvidet samarbeid mellom Bellona og NMBU Om bare 18 måneder skal all kollektivtrafikk i Oslo være helt utslippsfri. Det er fem år før planen