Vil du annonsere her banner
Vil du annonsere her banner

Stikkord: sjølberging

Selvforsyningsgraden vår ligger stabilt på rundt 45 prosent av totalt forbruk. Kunne vi ha utnyttet egne lokale ressurser bedre?

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Naturpress, og automatisk tilgang på både Transit Magasin og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.
Stadig flere nordmenn finner glede og nytte i å dyrke egen, ren og kortreist mat rett utenfor døra. Men det er ikke uvesentlig hvilke såvarer vi benytter.
Moldinteressa blømer. Utanfor landbruket. (KRONIKK) I tida etter Jordboka kom i fjor haust har eg reist land og strand med foredrag og møtt veldig mange menneske med brennande engasjement både for å verna om molda og for trygg, lokal mat. Mold som tema har stort sett trekt fulle hus over alt. Eg...