Nytt fagskoletilbud innen økologisk landbruk

Hvam videregående skole i Østfold har sammen med Fagskolen Innlandet og Sogn Jord- og Hagebruksskule fått godkjent det nye studietilbudet, som har fokus på jord- og plantekultur, økologisk husdyrproduksjon samt driftsledelse og økonomi. Studentene skal i tillegg jobbe med et hovedprosjekt der de har mulighet for ytterligere fordypning i et selvvalgt fagtema. Studiestart er 16. august i år.

Akershus fylkeskommune skriver at studiet – som kan kombineres med en arbeidssituasjon – retter seg for eksempel mot bønder eller kommende bønder som vil profesjonalisere seg innen økologisk landbruk. Det kan også passe for ansatte i rådgivningsapparatet og i forvaltning innen økologisk landbruk, eller for de som ønsker å bli  faglærere på en naturbruksskole og fagarbeidere/ledere innen økologisk landbruk.

Utdanningen er en 1-årig fagskole gjennomført som deltidsstudium over 2 år.


 

- Annonse -
Vil du annonsere her?