Rasmus Hansson går av som nasjonal talsperson for MDG

- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Hansson har gitt valgkomitéen i Miljøpartiet De Grønne beskjed om at han ikke tar gjenvalg som nasjonal talsperson etter landsmøtet til våren.

Rasmus Hansson var MDGs første representant på Stortinget, da han satt i perioden 2013 til 2017. Han har vært nasjonal talsperson sammen med Une Aina Bastholm som nå er valgt inn på Stortinget som partiets eneste representant.

Rasmus Hansson var førstekandidat på Akershus-listen, men nådde ikke høyt nok til å komme inn på Stortinget.

– De Grønne står sterkere og mer samlet enn noen gang. Med to år til lokalvalget i 2019 og fire år på Stortinget foran oss, har vi tid til å tenke langsiktig. Jeg mener dette er riktig tidspunkt å slippe til og bygge opp neste generasjon MDG-ledere som skal løfte den grønne politikken videre, sier Hansson i et innlegg på partiets hjemmesider.


Foto: MDG

- Annonse -