Hege Schøyen Dillner til Grønn Byggallianse

Dillner kommer fra stillingen som konserndirektør og bærekraftdirektør i Veidekke AS.

I Grønn Byggallianse skal hun være leder for samfunnsrelasjoner, medlemmer og internasjonalt arbeid, blir det opplyst i en pressemelding. Hun er fra før styreleder i Grønn Byggallianse.

– Vi setter virkelig stor pris på at Hege har takket ja til å drive utviklingen for økt bærekraft videre i Grønn Byggallianse. Vi ønsker å kunne tilby våre medlemmer kunnskap om både praktisk handling og strategisk ledelse og endringsprosesser i det grønne skiftet. Heges kompetanse og erfaring vil her være svært nyttig. Hennes kunnskap om anleggsvirksomhet blir også viktig, slik at vi kan utvikle oss til å også bistå anleggssektoren i sitt miljøarbeid framover, sier daglig leder Katharina Th. Bramslev.

– Jeg ser frem til å jobbe med hele verdikjeden gjennom våre fremoverlente medlemmer. En nøkkel til å nå bærekraftsmålene er godt samarbeid på tvers av bransjen. Gjennom World Green Building Council får vi også tilgang til viktig erfaringsutveksling globalt. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Katharina og resten av det dyktige teamet, sier Hege Schøyen Dillner.

Daglig leder i Grønn Byggallianse, Katharina Th. Bramslev (t.v.) og Hege Schøyen Dillner.

 

- Annonse -
Vil du annonsere her?