Zerokonferansen 2019 vant pris for «beste konferanse»

Fra Zerokonferansen 2019. Foto: Miljøstiftelsen Zero.
- Annonse -

På eventet HSMAI Norway Awards 2019 ble JCP Nordic med Zerokonferansen tildelt prisen for «Beste konferanse». 

– Vi er stolte og veldig fornøyde med det tette samarbeidet med JCP Nordic som gjorde det mulig å løfte Zerokonferansen til et nivå som gjør oss denne prisen verdig, sier Marte Strand, prosjektleder for Zerokonferansen, i et innlegg på organisasjonens nettsider.

Prisutdelingen fant sted på event- og reiselivsbransjens årlige kåring på Scandic Fornebu  9. januar.

Juryens begrunnelse er slik:

Denne konferansen har vært arrangert mange ganger, men har aldri vært viktigere. Dette er ikke en konferanse hvor pekefingeren vises, men der næringslivsledere, topp-politikere og forbrukere skal sitte igjen med inspirasjon og kunnskap og bli handlingsagenter. Målet var også at konferansen skulle være så grønn som mulig, og det gjaldt alt fra mat og drikke til emballasje og logistikk. Vinneren er JCP Nordic med gjennomføringen av Norges viktigste miljøkonferanse, Zerokonferansen 2019.

HSMAI er en verdensomspennende organisasjon for salgs- og markedsføringsledere, som representerer alle deler av reiselivsbransjen.


 

- Annonse -