Vil du annonsere her banner
Vil du annonsere her banner

Selger – annonser

- Annonse -

Naturpress og Transit magasin satser i fellesskap på marked og salg. Vi ser nå etter en selger som ønsker å jobbe deltid med vår satsing på annonser; stillingsannonser og innholdsmarkedsføring står sentralt.

Transit magasin er Norges nye globalmagasin. Vår ambisjon er å levere reportasjer, analyser og ytringer – med tro på kunnskap, fellesskap og samarbeid som verktøy for en globalisert verden. Les magasinet her: www.transitmag.no

Naturpress er den grønne dagsavisen. Naturpress er en uavhengig nettavis som publiserer nyhetsstoff og annet innhold, som i hovedsak kretser rundt klima-, miljø-, og ressursspørsmål. Besøk vår nettavis: www.naturpress.no

I fellesskap søker vi nå etter deg som ser etter en deltidsjobb innen salg på digitale flater. Din jobb vil i hovedsak være å ivareta kontakten med våre annonsører og å drive fram nysalg.

Salg og utforming av stillingsannonser, salg og utforming av innholdsmarkedsføring, samt verving av abonnenter vil være dine hovedoppgaver.

Vi ser etter:

  • En selvgående og initiativrik selger. Du må være klar for å drive utadvendt salgsarbeid. Annonsesalg er en sentral arbeidsoppgave.
  • En som jobber systematisk og selvstendig.
  • Du har gjerne utdanning innen PR eller salg. Erfaring fra mediebransjen er en fordel.
  • Vi vil ha med deg som aktivt bidrar til nyskaping og videreutvikling av våre kommersielle inntektsmodeller.

Vi tilbyr:

  • Stor fleksibilitet, du jobber når du vil, men du jobber tett med resten av teamet og deltar på møter ved behov.
  • En sjanse til å ta ansvar, få ansvar, og være med og bygge opp en markedsavdeling fra starten. Mye ansvar og stor frihet til å forme stillingen.
  • Honorar etter avtale; stillingen er per i dag provisjonsbasert.
  • Deltakelse i en unik medieoppstart. Du får være med på en av de mer spennende nysatsingene i norsk mediebransje akkurat nå.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kjetil F. Aasmundsson, tlf 975 47 661. Søknad + CV sendes til post@transitmedia.no, merk søknaden «Selger».

Søknadsfrist: Snarest. Tiltredelse: Snarest.cropped-Teknopol-Profilbilde

Transit magasin leverer reportasjer og nyheter med global journalistikk som metode. Ansvarlig redaktør og daglig leder er Terje Karlsen. Transit drives etter magasinets formålsparagraf, Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Vi er medlem av Fagpressen.

Logo NaturpressNaturpress er Norges grønne dagsavis, og  dekker det grønne skiftet. Ansvarlig redaktør er Kjetil F. Aasmundsson. Naturpress arbeider etter Vær varsom-plakaten for god presseskikk.

Begge avisene eies og drives av Transit media AS, org.nr 921379331MVA.

For å søke på denne stillingen må du sende en e-post med CV og søknadsbrev til kf@naturpress.no


 

- Annonse -

Lignende artikler

FØLG

2,065FansLik
732FølgereSosiale medier
1,652FølgereSosiale medier
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT