Greenpeace søker ny koordinator

Greenpeace er en uavhengig miljøorganisasjon som aldri tar imot bidrag fra stat eller næringsliv. Etablert i Norge 1988.


Har du ledererfaring innen feltverving? Er du glad i miljøet og har lyst til å jobbe med saker som står nærme hjertet ditt? Greenpeace søker en målbevisst, energisk og kreativ person for å lede våre feltvervingsteam i Norge.  

Med tilstedeværelse i 55 land verden rundt jobber Greenpeace for å tvinge myndigheter og selskaper til å ta ansvar for klima og miljø. Vi er en helt uavhengig miljøvernorganisasjon. Vi tar ikke imot penger fra myndigheter eller bedrifter, men støttes av privatpersoner.

Uavhengigheten vår gir oss autoriteten og tyngden vi trenger for å få til reelle endringer. Feltververne våre rekrutterer nye støttemedlemmer til Greenpeace på gata og dør-til-dør, og det er viktigere enn noensinne å engasjere så mange som mulig i klimasaken.

I denne stillingen har du ansvar for den daglige driften av feltvervingsarbeidet, utforming av vaktplaner, opplæring, oppfølging av resultater og teambuilding. Vi ser etter deg som har høye ambisjoner og vil bidra til at Greenpeace Norge vokser og miljøbevegelsen i landet forsterkes.

Jobben passer perfekt for deg som er løsningsorientert, flink til å kommunisere, bygge gode relasjoner, motivere og dele kunnskap med andre.

Dette er en fulltidsstilling ved kontoret vårt i Oslo. Flytende norsk og engelsk er et krav. Ytterligere informasjon finnes i stillingsbeskrivelsen her (på engelsk): https://bit.ly/2QuUE4c

Søknadsfrist: 31. mai

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet etter fristen, og intervjuene blir holdt den første uken i juni.

Om arbeidsgiveren

Greenpeace er verdens største uavhengige miljøorganisasjon og fungerer som en stemme den sårbare planeten vår trenger i møte med klima- og miljøproblemer. Vi fremmer løsninger, vi fremmer forandring og vi fremmer handling. Noen mennesker ser kun tømmer når de ser en skog. Men millioner av mennesker ser natur, hjem for dyr, planter og mennesker. En arv vi må ta vare, for dagens og morgendagens generasjoner.


Søknadsfrist: 31. mai

Stillingstittel: Koordinator

Stillingsprosent: 100%

Stillingstype: Prosjekt

Spørsmål? Dobryana Daskalova, Nordic Direct Dialogue Manager, tlf (+47)46552046

- Annonse -