Naturpress er den grønne dagsavisen og har nå etablert stillingstjeneste for virksomheter innen grønn, sirkulær og fornybar sektor.

Vi har lesere som er opptatt av bærekraft, innovasjon, klima og miljø. Våre lesere jobber med, eller er spesielt interessert i, emner som klima og miljø, bærekraft, utdanning, global helse, økonomi, menneskerettigheter, demokrati og sosial utvikling.

35.000 lesere

Transit media AS eier og driver de tre nettavisene Transit MagasinNaturpress og Idrettspolitikk.no og tilbyr annonsering på tvers der det er relevant. Annonsesamkjøringen når ut til over 35.000 unike lesere hver måned.

 Minst like viktig er den distribusjon som deres utlysning får i våre nyhetsbrev og i våre sosiale medier-kanaler. Vi forvalter deres stillingsutlysning med engasjement for å nå ut til flest mulig.

Derfor er sannsynligheten høy for at virksomheter som leter etter kandidater med engasjement for klima og miljø når de rette kandidatene i våre kanaler. I motsetning til Finn-annonser når også vi mennesker som ikke aktivt leter etter en ny jobb, men som er høyt kvalifiserte kandidater som kan bli fristet av en mulighet hos dere.

Illustrasjonsfoto: Canva

En kundetjeneste, ikke en annonse

Vi gir annonsører og alle utlysninger personlig oppfølging.

Vår markedskonsulent hjelper dere med distribusjon, fra utlysningen legges ut til søknadsfristens utløp, for å optimalisere rekkevidde. Og utlysningstiden forlenges ved behov uten ekstra kostnad, ved behov.

Kunder med faste rammeavtaler har fri bruk – eller klippekort – og sikres rabatter og forutsigbar oppfølging gjennom hele året.

Transit Media AS leverer en tjeneste mer enn en annonseplass, hvor vi hjelper med stillingsutlysninger, kursutlysninger eller promotering av arrangementer.

Ta kontakt med Rebekka Mong Andreassen på e-post rebekka@transitmedia.no eller per telefon +47 936 02 405.

En stillingsutlysning i Naturpress inkluderer:

  • Stillingsannonse på forsiden av Naturpress.no, med egen unik URL.
  • Plassering i søkbar stillingsdatabase.
  • Plassering i alle våre nyhetsbrev, her sendes deres utlysning rett i e-postboksen til 1.000 abonnenter.
  • Distribusjon i landets viktigste Facebook-gruppe for Ledige stillinger i grønne og globale organisasjoner.
  • Distribusjon i våre nyhetsbrev og i våre sosiale medier-kanaler (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn).
  • Large-pakken inkluderer betalt annonsering på Facebook, noe som garanterer spredning til en stor andel av våre lesere.

Pris 2.750 / 5.500 / 7.500 (eks. mva.) for hele utlysningsperioden. For kunder med fast avtale tilbys alltid rabatter.

Merk: Naturpress tilbyr alltid gratis stillingsannonser for praktikantstillinger og frivillige, men da uten distribusjon i nyhetsbrev eller sosiale medier.

Naturpress er NGOenes og sivilsamfunnets uavhengige magasin. Naturpress drives etter magasinets formålsparagrafRedaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Naturpress er medlem av Fagpressen.

SE OGSÅ: Ytterligere annonseinfo

- Annonse -
Vil du annonsere her?