Frontrunner Publishing
Frontrunner Publishing

Stikkord: Nofima

Kjøttrester, blod, innvoller, hode, hale, finner, skinn og bein fra fisk utnyttes også i dag. Men nå forskes det på avansert bruk.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Naturpress, og automatisk tilgang på både Transit Magasin og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.
– I det store bildet er det et spørsmål om hvordan vi skal få til å produsere nok mat til en sulten verden. Vi vet at kjøtt er et problem for klimaet og for helsa vår (Sissel Beate Rønning, Nofima).
Monica Snyen Restad og mannen fisker ofte både fra land og båt i fjorden Langenuen rett sør for Bergen, men når de begynte å sløye det som først så ut som en strålende fangst fikk de en overraskelse som resulterte i et glødende Facebook-innlegg. -Kjære Lerøy og andre som driver...