(Artistfoto)
- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

I Norge var det NU som påkalte den miljøengasjerte artistens oppmerksomhet. 

Nylig ble organisasjonens konto styrket med 208.270 kroner. Avsender: Paul Simon.

Det er nettstedet Journalen på OsloMet som skriver om saken.

I et brev som fulgte donasjonen skriver Simon dette:

«Nå som jeg spiller i disse byene for siste gang har jeg følt et sterkt behov for å si takk til de som har støttet meg og musikken min opp i gjennom årene. Konklusjonen jeg kom til var at jeg måtte finne organisasjoner som driver grasrotarbeid og gi dem en gave som forhåpentligvis kan ha langvarig effekt. […] Det er så mange organisasjoner som gjør et stort arbeid, inkludert den uvurderlige jobben dere gjør. Stå på!«

Gaute Eiterjord, leder i Natur og Ungdom, er strålende glad.

– Det er vanvittig kult og en stor anerkjennelse for arbeidet som alle medlemmene våre gjør for å ta vare på naturen. Vi er veldig glad for at Paul Simon bruker posisjonen sin som verdenskjent artist for å fronte miljøvern. At han i tillegg støtter opp om frivillige organisasjoner som har begrenset med frie midler er utrolig kult av han å gjøre, sier Eiterjord til Journalen.


- Annonse -