Vil du annonsere her banner
Vil du annonsere her banner

Paul Simon gir 25.000 dollar til Natur og Ungdom

Den verdenskjente artisten benytter avskjedsturneen til å støtte organisasjoner han mener gjør en viktig jobb.

- Annonse -

I Norge var det NU som påkalte den miljøengasjerte artistens oppmerksomhet. 

Nylig ble organisasjonens konto styrket med 208.270 kroner. Avsender: Paul Simon.

Det er nettstedet Journalen på OsloMet som skriver om saken.

I et brev som fulgte donasjonen skriver Simon dette:

«Nå som jeg spiller i disse byene for siste gang har jeg følt et sterkt behov for å si takk til de som har støttet meg og musikken min opp i gjennom årene. Konklusjonen jeg kom til var at jeg måtte finne organisasjoner som driver grasrotarbeid og gi dem en gave som forhåpentligvis kan ha langvarig effekt. […] Det er så mange organisasjoner som gjør et stort arbeid, inkludert den uvurderlige jobben dere gjør. Stå på!«

Gaute Eiterjord, leder i Natur og Ungdom, er strålende glad.

– Det er vanvittig kult og en stor anerkjennelse for arbeidet som alle medlemmene våre gjør for å ta vare på naturen. Vi er veldig glad for at Paul Simon bruker posisjonen sin som verdenskjent artist for å fronte miljøvern. At han i tillegg støtter opp om frivillige organisasjoner som har begrenset med frie midler er utrolig kult av han å gjøre, sier Eiterjord til Journalen.


- Annonse -

Lignende artikler

FØLG

2,065FansLik
732FølgereSosiale medier
1,652FølgereSosiale medier
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT