Kunst for reklame-aksjonen 17. mai ble kansellert

Prosjektet «Vi kan bedre», som tok sikte på å fjerne 250 utendørsreklamer i fem norske byer og erstatte dem med kunst på 17. mai, er avlyst.

Det opplyser Espen Monserud, talsperson for gruppen.

Grunnen til kanselleringen er at crowdfundingkampanjen til gruppen, og som skulle finansiere trykkingen av kunstplakatene, brått ble stanset av DnB. Dette skjedde etter at reklameselskapet Clear Channel hadde klaget til banken, som driver crowdfundingsystemet Startskudd.no.

«Vi kan bedre» forfølger temaet selv om denne aksjonen ble stanset. Nå pågår det en underskriftskampanje for et opprop som skal sendes til Plan- og bygningsetaten i Oslo. Der bes det om at skilt- og reklameplanen for Oslo revideres, «i lys av ny kunnskap og dagens situasjon», skriver gruppen, som har lagt fram fem forslag til tiltak.


- Annonse -
Vil du annonsere her?