Finnes alternativer til økonomisk vekst? Fra venstre Heidi Furustøl i Etisk Handel Norge, Bærekraftspoddens programleder Kim N. Gabrielli og daglig leder Annabelle Lefébure-Henriksen i Fairtrade Norge. Foto: UNICEF Norge.
- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Vil økonomisk vekst være normen framover? Eller er det andre måter å skape økonomisk utvikling og arbeidsplasser på? Hva betyr en bærekraftig vekst?

Hva er egentlig en «verdi- eller leverandørkjede» og hvilke løsninger har vi for å få det til?

Bærekraftspoddens gjester er denne gangen daglig leder Heidi Furustøl i Etisk Handel Norge og daglig leder Annabelle Lefébure-Henriksen i Fairtrade Norge gir oss svarene i samtale med programleder Kim N. Gabrielli. Han er assisterende generalsekretær i UNICEF Norge.

Hør tidligere utgaver av Bærekraftspodden herBærekraftspodden er en podkast av FNs barnefond UNICEF, produsert av Moderne Media. Programleder er Kim N. Gabrielli, assisterende generalsekretær i UNICEF Norge. Bærekraftspodden er tilgjengelig også på Spotify og iTunes.

Denne artikkelen er sponset og produsert av UNICEF Norge.

- Annonse -