tirsdag, september 26, 2023
- Annonse -Ledige stillinger

Koronakrisa stoppet COP26 i Glasgow – ble utsatt til 2021

Onsdag kveld kom meldingen om det som en stund har ligget i kortene – klimatoppmøtet COP26 som skulle ha vært arrangert i Glasgow i Skottland, er utsatt.

Ifølge The Guardian kom meldingen fra regjeringen i London etter at energiminister og president for konferansen, Alok Sharma (bildet), i dag hadde et møte med FNs miljømyndigheter. Det er naturligvis den globale koronapandemien som er årsaken til beslutningen. Det var ventet over 26000 delegater til COP26 i Glasgow i november.

Nå er konferansen utsatt til 2021, men ikke med nærmere angitt tidspunkt.

Patricia Espinosa, leder for UNFCCC, FNs organ for klimaendringer, varslet tidligere i dag at alle møter der blir utsatt til begynnelsen av mai, i beste fall. Forberedende møter for COP26 som skulle ha vært arrangert i Bonn i juni er utsatt fra juni til oktober, men kan bli skjøvet enda lenger fram, ifølge nettstedet edie.net.


 

 

Related Articles

FØLG

2,065FansLik
732FølgereSosiale medier
1,652FølgereSosiale medier
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT