Morgan Andersson slutter i Syklistenes Landsforening

Har vært generalsekretær i SLF i åtte år, og går til lederjobben i Lillestrøm svømme- og triatlonklubb.

SLF melder dette på egne nettsider i dag. Morgan Andersson skriver der, blant annet:

«Jeg tok over en organisasjon i dårlig økonomisk forfatning, men gjennom et godt lagarbeid i organisasjonen fikk vi skuta på rett kjøl ganske så raskt. Deretter har vi bygget sten for sten og foreningen har blitt en samfunnsaktør med høy tillit, som blir lyttet til, som skaper resultater. Gjennom politiske og faglige gjennomslag, etablering av tjenester som rådgivningstjenesten Sykkelvennlig arbeidsplass, sykkel- og trafikkopplæring i grunnskolen, utvikling av «grønne sykkelruter» i de store byene og turportalen SykkelNorge som snart lanseres, har vi bedret sykkelhverdagen for store deler av det norske folk.»


- Annonse -
Vil du annonsere her?