Vil du annonsere her banner
Vil du annonsere her banner

Stikkord: økologi

"Hvis vi skal gjøre noe med miljøbelastningen som hele klesindustrien er ansvarlig for, nytter det ikke at vi venter på forbrukernes valg."

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på Naturpress, og automatisk tilgang på både Transit Magasin og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.
Påtroppende konstituert daglig leder Markus Hustad i Økologisk Norge kan glede seg over at økologisk dyrket areal igjen øker her i landet.
Cultura prioriterer miljøvennlige virksomheter. Banken har ikke noe engasjement i fossilindustri, våpenhandel eller skatteparadis.
Forurensning, utarmet jord og erosjon truer matsikkerheten i utviklingsland. Billige og lett tilgjengelige økologiske metoder er gode løsninger, ifølge UNCTAD.
– Et samfunnsprosjekt for omlegging til en miljøvennlig økonomi må kunne tilby et akseptabelt sosialt kompromiss om det skal få bred oppslutning i befolkningen.
Bedriften Grønn Gjødsel fra fra Rakkestad i Østfold har gjort et miljøproblem til en viktig ressurs. Fiskeslam og restavfall fra fjørfeproduksjon raffineres til naturgjødselpellets, og måten dette er gjort på har imponert juryen som deler ut Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Østfold. Grønn Gjødsel får derfor årets pris, som er på 50.000...