onsdag, mars 29, 2023
- Annonse -Ledige stillinger

Stikkord: økologi

"Hvis vi skal gjøre noe med miljøbelastningen som hele klesindustrien er ansvarlig for, nytter det ikke at vi venter på forbrukernes valg."
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på Transitmag.no.
Påtroppende konstituert daglig leder Markus Hustad i Økologisk Norge kan glede seg over at økologisk dyrket areal igjen øker her i landet.
Cultura prioriterer miljøvennlige virksomheter. Banken har ikke noe engasjement i fossilindustri, våpenhandel eller skatteparadis.
Forurensning, utarmet jord og erosjon truer matsikkerheten i utviklingsland. Billige og lett tilgjengelige økologiske metoder er gode løsninger, ifølge UNCTAD.
– Et samfunnsprosjekt for omlegging til en miljøvennlig økonomi må kunne tilby et akseptabelt sosialt kompromiss om det skal få bred oppslutning i befolkningen.
Bedriften Grønn Gjødsel fra fra Rakkestad i Østfold har gjort et miljøproblem til en viktig ressurs. Fiskeslam og restavfall fra fjørfeproduksjon raffineres til naturgjødselpellets, og måten dette er gjort på har imponert juryen som deler ut Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Østfold. Grønn Gjødsel får derfor årets pris, som er på 50.000...