Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Stikkord: Spire

"Det er svært bekymringsfullt hvordan samtlige norske regjeringer systematisk underspiller usikkerhetsmomentene rundt teknologien, samtidig som CCS også brukes som et argument for fortsatt oljeutvinning."
Nye nestledere er Mari Jensen Aas og Lise Saga.
"9.september var APs egen rådgiver Jo Heinum på trykk i VG med overskriften “oljefornektarane og verdas fattige”. Hans analyse og argumentasjon tilsier en direkte videreføring av den blåblå-regjeringa. "
– I flere år har vi ventet på regjeringas handlingsplan for nettopp sirkulærøkonomi. Forrige uke kom den, dessverre kom også skuffelsen.
– Unge over hele verden har de siste årene ropt for å sette klimarettferdighet på agendaen. Nå forventer vi at FN lytter til oss, sier Cari Anna Korshavn King, nestleder i Spire.
– Jeg gleder meg til å ta fatt i oppgavene og den utrolig viktige jobben dette er, sier Rødje.
Det jobbes ufortrødent videre, men utadrettede aktiviteter er avlyst eller utsatt. Noen merker dårligere økonomi, eller antar at det kommer.
Lørdag 28. mars takket Hege Skarrud av som leder for miljø- og utviklingsorganisasjonen Spire. Neste uke går hun på som leder for Attac Norge. – Attac er en viktig institusjon i arbeidet mot global urettferdighet. Det å knytte dette arbeidet tydeligere opp mot de klimaendringene som allerede er her, de...
– Det å blindt peile seg fram under et økonomisk system som belager seg på evig vekst, vil kun føre til økte sosiale og miljømessige problemer, sier Hege Skarrud, leder i Spire.
– Regjeringen fremstår nærmest handlingslammet i møte med klimakrisen, sier leder i Fremtiden i våre hender, Anja Bakken Riise til VG. Hun får følge av flere av lederne i andre miljøorganisasjoner, som uttaler seg etter framleggelsen av statsbudsjettet mandag. Naturvernforbundets leder Silje Ask Lundberg minner om at det allerede i 2020...