- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Otovo var tidlig ute med et produktkonsept for salg på gatenivå til privatmarkedet, gjennom forhandlerskap i Elkjøp-kjeden.

Nå fortsetter bedriften satsingen på det norske solenergimarkedet.

– Solenergimarkedet i Norge utvikler seg raskt, og vi er stolte av å få med oss Solar Norge på laget for å profesjonalisere det ytterligere. Solar er et internasjonalt konsern med høy kompetanse og innsikt i kundeverdi, som vil bidra til å forenkle og forbedre våre løsninger for de som vil lage sin egen strøm, sier administrerende direktør i Otovo, Andreas Thorsheim i en pressemelding.

Avtalen gjelder innkjøp, lagerhold og logistikk for solceller, solcelletakstein, vekselrettere og festemateriell for solcelleanlegg. Solar vil tilby logistikkløsninger for de mange montørbedriftene Otovo bruker i Skandinavia – i første omgang i Norge.

– Solar har vært aktive innen solcellemarkedet i Danmark i flere år. Vi har tro på vekst i dette markedet og vil ta en posisjon i Norge nå. Otovo er den ledende leverandøren mot privatmarkedet og for oss var det en naturlig partner for å vokse innenfor dette forretningsområdet, sier Jan Willy Fjellvær, senior vice president i Solar Norge AS

LES OGSÅ: Solenergiselskapet Otovo fikk bærekraftpris

I tillegg til logistikkløsninger vil Solar levere solcelletak og solcellepaneler til bedriftskunder i det norske markedet.

– Sammen skal vi øke veksten i markedet generelt, parallelt som vi styrker våre individuelle markedsposisjoner, sier Andreas Thorsheim.


 

- Annonse -