Danmarks utenriksminister kalte George Monbiot en idiot

- Annonse -

«Dypt pinlig Trump-nivå».

«Privat-Anders burde fortælle minister-Anders, at når privat-Anders siger noget, så tror folk, at det er minister-Anders, der taler. Uanset hvilken profil, du slår sådan et udsagn op under, er du landets udenrigsminister. Du har selv valgt posten – then talk the talk


 

Tweeten til Anders Samuelsen, Danmarks utenriksminister.

Dette er to av kommentarene som falt på twitter etter at Danmarks utenriksminister Anders Samuelsen på samme plattform hadde kalt den britiske forfatteren, miljøforkjemperen og journalisten George Monbiot, en idiot.

Monbiot var gjest i et talkshow og snakket om klimakollaps knyttet opp mot kapitalismen.

Se videoklipp postet på twitter her:

 

Andre beskrivelser som Samuelsen måtte tåle i etterkant var «pinlig» og «barnslig». Både dansk og utenlandsk presse har fanget opp saken og skriver om den.


 

- Annonse -