Fra Arendal sentrum (Foto: Karl Ragnar Gjertsen / Wikimedia Commons).

Arrangørene av Arendalsuka har begynt å få spørsmål om hvordan koronasituasjonen vil påvirke arrangementet som er tidsfestet til 10. til 14. august.

Arendalsuka skriver fredag på Facebook at de pr i dag ikke vet svaret på dette, men at de i utgangspunktet ser for seg at arrangementet gjennomføres som normalt. Det vises til at de drastiske tiltakene som myndighetene har iverksatt gjelder foreløpig til 26. mars.

«Det er flere måneder til vårt arrangement skal holdes og situasjonen kan endre seg», skriver arrangøren, som fortsetter planleggingen av uka.

– Vi forstår at dette kan være utfordrende for alle dere som planlegger arrangementer og deltakelse på Arendalsuka. Dere skal være trygge på at vi følger situasjonen og rådene fra helsemyndighetene. Vi vil holde dere oppdatert via sosiale medier og nettsiden vår, heter det videre.

Det spørs om forhåpningene til Arendalsuka vil holde. I sine foreløpige prognoser gjetter Folkehelseinstituttet på at Norge trolig vil være i fase 4 i august (mellom mai og oktober). Denne fasen heter full epidemi.


 

- Annonse -
Vil du annonsere her?