Statsminister Erna Solberg (foto: Thomas Haugersveen/SMK) omgitt av kritikere: Øverst fra v. Kathrine Sund-Henriksen, Kristoffer Bøhn, Julie Rødje, Christian Eriksen, Karoline Andaur (fotokreditering respektive organisasjoner).
- Annonse -
Reaksjonene på statsbudsjettet fra miljø- og utviklingsorganisasjonene har kommet utover tirsdagen, og vi har sett på noen av dem. Det vanker litt ros, men mest ris. Bellona Fagsjef i Bellona, Christian Eriksen, oppsummerer det slik: – Vi forventer at Arbeiderpartiet og Senterpartiet kommer med flere klimatiltak i revidert budsjett. Utover økningen i CO2-aviften viser Solberg-regjeringens […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på Transitmag.no.
- Annonse -