– Morsomt å kunne gå ut i det virkelige liv og treffe folk som faktisk arbeider med det vi lærer om, sier elever Jornet Gil samarbeider med. Her er noen av dem på bedriftsbesøk hos Aker Biomarine der de fikk intervjue selveste toppsjefen, Matts Johansen. Elevene f.v.: Theodor Skarning, Aksel Johan Fismen, Ferdinand Pfanzelter Vetleseter og August von der Lippe Biserød. Foto: Privat.
- Annonse -
– Dyp samfunnsendring er personlig, politisk og alt imellom og koker ned til at vi må alle mestre én ting: Samarbeid. Det sier professor Alfredo Jornet Gil ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved UiO. – Vi tester nå ut nye samarbeidsmåter som vi tror kan gi oss innsikt i hvordan klimaomstilling kan skje, forteller Alfredo Jornet […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på Transitmag.no.
- Annonse -