Gro Holstad tar over som generalsekretær i Naturvernforbundet i august

Holstad kommer fra stillingen som organisasjonssjef i Norges Idrettsforbund. Hun har også vært leder i Voksenopplæringsforbundet og assisterende generalsekretær i Diabetesforbundet. Hun er utdannet bygningsingeniør med et økonomistudie i tillegg.

– Jeg vil gjerne være med og videreutvikle en organisasjon som er så viktig med tanke på de klima- og naturutfordringene vi står overfor. Det trigger meg. Jeg mener at jeg kan bidra til det, og jeg ser fram til å lære organisasjonen å kjenne. Og så er det verdibiten. For meg er det viktig å jobbe med noe jeg tror på og opplever som viktig, sier Holstad i et innlegg på Naturvernforbundets nettsider.

Holstad etterfølger Maren Esmark som har vært i jobben som Naturvernforbundets generalsekretær i ti år. Esmark går over i jobb i NVE, der hun blir seksjonssjef for energibruk og europeiske rammebetingelser.


- Annonse -
Vil du annonsere her?