Avis: MDG-topp i Fredrikstad heiet på Moskva-terror

- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Meldingen på Facebook-siden ble slettet etter en stund, men Fredrikstad Blad hadde da tatt skjermdump.

«Herlig! Endelig et slag mot Moskva!!», kommenterte lederen i Fredrikstad og Hvaler MDG på nyheten om at et publikum i konsertlokale i Moskva var utsatt for terror sist fredag. Mer enn 130 sivile er hittil meldt døde i dette terrorangrepet.

Ifølge Fredrikstad Blad skrev vedkommende også at han håpet «at dødstallene ender på 1000, da vil man nærme seg én prosent av ukrainske sivile tap».

Lederen i lokallaget av MDG er vararepresentant til bystyret i Fredrikstad. Han fjernet innlegget sitt selv, uten at andre hadde kommet med reaksjoner. Han vil ikke kommentere til FB, utover å bekrefte at han skrev det han skrev.

MDGs gruppeleder i bystyret, Gunhild Vigdisdatter, sier til Fredriksstad Blad at partiet, medlemmene og hun selv tar avstand fra vold, men hun ønsker ikke å kommentere innleggene til lederen utover det, skriver avisen. Gruppelederen sier likevel at hun har full tillit til den lokale partilederen som kom med kommentarene.

LES hele saken på Fredrikstad Blad.


- Annonse -