- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

På det nylig avholdte landsmøtet i MDG ble toppkandidaten i Hordaland, Arild Hermstad, valgt inn i sentralstyret.

Hermstad (til h. på bildet, sammen med Une Bastholm og Rasmus Hansson) er tidligere mangeårig leder for Framtiden i våre hender, en stilling han hadde inntil sent i fjor.

Nå er ambisjonen hans å komme inn på Stortinget, etter høstens valg.

– Tusen takk for tilliten! Jeg rakk å bli femti år før jeg meldte meg på i politikken, men er sikker på at De Grønne er det eneste rette partiet for meg. Miljøsaken er den viktigste kampen dette århundret. Men vi har dårlig tid, derfor er jeg er utålmodig på partiets og egne vegne. Nå gleder jeg meg vanvittig til å ta fatt på valgkampen som fører til at vi kommer inn på Stortinget med en stor gruppe grønne politikere fra hele landet, sier Hermstad i et innlegg på hjemmesidene til MDG.


Foto: Flickr/Thomas Ekström

- Annonse -