Kristin Antun innstilt som partisekretær i MDG

- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Kristin Antun er innstilt som ny partisekretær i Miljøpartiet De Grønne foran landsmøtet i mai.

Hele partiledelsen er på valg i 2024. Valgkomiteen har enstemmig innstilt på gjenvalg av partileder Arild Hermstad, nestleder og leders stedfortreder Lan Marie Berg, og nestleder Ingrid Liland. Som ny partisekretær innstilles Kristin Antun.

«Vi mener Kristin Antun vil utfylle dem godt med sin samlende, inkluderende og tillitsvekkende lederstil, sin brede partibakgrunn og sine sterke organisatoriske evner», skriver valgkomitéen i sin innstilling.

Antun tar over etter Torkil Vederhus.

Kristin Antun er i dag gruppeleder for MDG i Akershus fylkesting. NRK skriver «at hun har grunnutdanning i ledelse fra BI, og en master i freds- og konfliktstudier fra Universitetet i Oslo. Siden 2017 har hun vært ombud for å ta imot varsler om seksuell trakassering i partiet og har tidligere møtt i partiets sentralstyre.»


- Annonse -