Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Stikkord: NRK

Andreas Bjelland Eriksen.
Bjelland Eriksens medisin er å la kommunene fortsette vandringen mot stupet, i lokaldemokratiets navn. Selv vil han bare veilede.
Klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen.
Sabima gjorde myndighetene oppmerksom på manglende oversikt over naturtap for mer enn tre år siden.
Geiter, etableringstilskudd, urban bakgrunn, nysgjerrige naboer og halal gardsysteri er ingredienser i en annerledes bondehistorie.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.
– Dette er et utrolig resultat og jeg er virkelig imponert over hvordan frivillige, samarbeidspartnere og alle støttespillere har gitt alt for havet, sier Karoline Andaur, generalsekretær i WWF.
– Dette er viktig for oss alle og for verdenshavene våre. Tusen takk til alle som har bidratt, sier generalsekretær i WWF Norge, Karoline Andaur.
– En digital bøsseaksjon byr på mange spennende muligheter som vi ser frem til å teste ut. Ikke minst er det veldig engasjerende å se alle de positive tilbakemeldingene vi får fra alle som vil stille opp i kampen mot plast i havet, sier generalsekretær Karoline Andaur, i WWF.
– Sverre M. Fjelstad har betydd mer for friluftlivsinteressen for de aktuelle generasjonene i løpet av tre tiår enn de aller fleste, skriver juryen.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.
Mildt vær og snømangel har preget starten på 2020 svært mange steder i landet. I de kommende tiårene kan dette bli den nye normalen i vinter-Norge. Store deler av lavlandet i Sør-Norge har ikke snø, litt ut i det nye året. Snøfall som kom før jul er tint bort, og...
Det er arbeidet med å bekjempe plastforsøplingen som er kjernen i WWFs søknad, også knyttet til at Norge er en havnasjon med en av verdens lengste kystlinjer.  Jubelen stod i taket hos WWF da nyheten ble kjent. – Dette er en fantastisk nyhet for oss. Dette er et viktig tema som...