Fra venstre: Daglig leder Hallstein Havåg, ny kommunikasjonssjef Signy Fardal og stifter Frederic Hauge. Foto: Bellona.
- Annonse -
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

– Å få sette konkrete klima- og miljøløsninger på dagsorden må være noe av det mest meningsfylte man kan gjøre akkurat nå, sier Signy Fardal, som er ansatt som ny kommunikasjonssjef i Bellona.

I januar startet Signy Fardal i jobben som kommunikasjonssjef i Miljøstiftelsen Bellona. Fardal har solid kompetanse innenfor journalistikk og kommunikasjon, og har fartstid fra blant andre Dagens Næringsliv, Geelmuyden Kiese og magasinet ELLE, hvor hun var sjefredaktør i mange år.

– Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min på å være med å utvikle og styrke Bellona, som i snart 35 år har vært en spydspiss i klima- og miljøarbeidet både i Norge og internasjonalt. Det å få være med å sette konkrete klima- og miljøløsninger på dagsorden er noe av det mest meningsfylte man kan gjøre akkurat nå. Og Bellonas løsningsorienterte tilnærming til miljøproblemene er motiverende og gir håp, sier Signy Fardal i pressemeldingen fra Bellona.

Daglig leder i Bellona, Hallstein Havåg, mener at kommunikasjonsarbeidet blir helt avgjørende i et av de viktigste årene i klima- og miljøkampen.

– Vi er stolte av å ha fått Signy Fardal med på Bellona-teamet. Signy har en allsidig mediebakgrunn, et stort nettverk som vi er sikre på at vi vil få stor glede og nytte av. I tillegg har hun lang ledererfaring som blir viktig når vi skal utvikle oss videre, sier Havåg.

Bellonas Stifter Frederic Hauge ser på ansettelsen av Signy Fardal som et taktskifte for organisasjonen.

– Vi har virkelig klart å sette dagsorden gjennom hele fjoråret. Men med Signy på laget har vi en helt annen mulighet til å synliggjøre Bellonas hjertesaker og nå ut til et større publikum, sier Hauge. Jeg tror det blir et fantastisk spennende 2021.


- Annonse -