Heikki Eidsvoll Holmås blir bærekraftssjef i rådgivningsselskapet Multiconsult

Det er selskapet Multiconsult som nå har ansatt Heikki Eidsvoll Holmås som Chief Sustainability Officer. Eidsvoll Holmås skal lede konsulentselskapets bærekraftsstrategier.

— Når hvert tonn teller for å stoppe de farligste klimaendringene, er det å bidra til å få på plass fremtidsløsninger i alt vi gjør, noe av det mest meningsfulle jeg kan tenke meg å jobbe med, Heikki Eidsvoll Holmås i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på det viktige arbeidet med å hjelpe våre kunder til å kunne være klimahelter og en del av løsningen for en best mulig fremtid, sier Eidsvoll Holmås.

Holmås er ansatt som Chief Sustainability Officer – CSO – for Multiconsult Norge AS, og skal koordinere bærekraftarbeidet med de øvrige datterselskapene i konsernet. Holmås tiltrer stillingen 1. april.

I Multiconsult har Holmås tidligere jobbet med land- og havvind, samt virkemidler for å fremme fornybar energi og klimaløsninger. Han kommer fra stillingen som leder for Seksjon Vindkraft, med kontor i Oslo. Holmås har fra før 16 års bakgrunn fra Storting og regjering, der han særlig har jobbet med klima- og energispørsmål. Han var utviklingsminister fra mars 2012 til oktober 2013.


- Annonse -
Vil du annonsere her?