Elisabeth Kolrud blir ny leder for bærekraft i Asplan Viak

Elisabeth Kolrud kommer fra Asker kommune hvor hun har vært miljørådgiver og prosjektleder for FutureBuilt.

Kolrud har en variert arbeidserfaring fra miljø- og klimaarbeid, heter det. Hun har blant annet jobbet med miljømerking av produkter og tjenester i Svanemerket, og i FutureBuilt har hun jobbet med å utvikle klimavennlige bygg og den attraktive og klimanøytrale byen. I tillegg har hun vært strategisk rådgiver i kommunen for miljø- og klimaspørsmål i organisasjonen, byggeprosjekter og i planarbeid. Kolrud er utdannet sivilingeniør innen miljøgeologi fra Queens University i Canada og har etterutdanning i Grønn vekst og konkurransekraft fra BI.

– Elisabeth har en dyp kompetanse innen miljø og klima, og lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Hun blir en viktig pådriver for bærekraftsarbeidet fremover, og vil bidra til både miljømessige og samfunnsmessige effekter av selskapets aktivitet, sier administrerende direktør, Elisabeth Tørstad.

Kolrud tiltrer i jobben 13. september.


- Annonse -
Vil du annonsere her?