Var med på prosessen med å få Tesla Model 3 til markedet på rekordtid.

Den nyansatte senior prosjektlederen til Morrow heter Rajasekaran Sridharan (bildet), og han har tidligere jobberfaring fra både Tesla og Amazon i USA. Han begynte formelt i jobben 1. desember, men har ennå ikke rukket å flytte til Arendal der han skal bo med familien sin.

I Tesla var Sridharan del av konstruksjonsteamet som bygde den første kjempefabrikken i Reno i Nevada.

– I min tid i Tesla har jeg arbeidet med utfordrende forventninger både når det gjaldt framdrift, kostnader og design for å få Model 3 til markedet på rekordtid. Morrow har samlet et fantastisk team fra hele verden, og jeg er superbegeistret over å få jobbe med en så allsidig og talentfull gruppe mennesker, sier Sridharan i pressemeldingen fra Morrow.

Han fortsetter:

– Ikke bare utvikler Morrow Batteries bedre batterier for å redusere kostnader, men enda viktigere er det at det fokuseres på å utnytte bærekraftig energi, og på innovasjon for produsere batterier med lavest mulig CO2-fotavtrykk. Klimaendringer er et av de største problemene vår generasjon står overfor i dag. Som en del av Morrow ser jeg fram til å bidra til overgangen til grønn og bærekraftig energi.

LES OGSÅ (artikkelen fortsetter under)

Får nøkkelroller

I Morrow får Sridharan ansvaret for å lede arbeidet med å etablere Morrow Industrialization Center. Det innebærer både innovasjonssenteret i Grimstad og Pilotfabrikken som skal bygges i Arendal. Han skal også få en nøkkelrolle i utviklingen av det samlede økosystemet innen verdikjeden for batteriproduksjonen.

Konsernsjef i Morrow, Terje Andersen, er svært fornøyd med å ha fått Rajasekaran Sridharan på Morrow-laget.

– Det er en glede å ønske Sridharan velkommen til laget vårt. Han har bred erfaring fra byggingen av Teslas gigafabrikk, og kommer til å spille en nøkkelrolle i å bygge det nyskapende industrielle senteret vårt i sør-Norge. Herr Sridharan er et flott tilskudd til vårt allerede talenfulle og fantatiske team, sier Andersen.


Foto: Morrow Batteries.

- Annonse -
Vil du annonsere her?