Cecilie Lind er ny leder i Handelens Miljøfond

Handelens Miljøfond har vært på jakt etter ny leder etter at Rasmus Hansson ble valgt inn på Stortinget.

Nå er ledervalget avklart. Cecilie Lind blir ny sjef for Norges største private miljøfond.

– Handelens Miljøfond er blant de mest spennende stedene å være for alle med miljøengasjement, fordi man har midler til å ta miljøengasjementet ut i handling, ikke bare prat. Jeg ser frem til å jobbe for en mer sirkulær plastøkonomi som både løser miljøutfordringer og gir økt verdiskaping. Med en tsunami av nye EU-krav på vei, har fondet stort potensiale for å være med å både løse utfordringer og drive utviklingen i riktig retning. Dette ser jeg virkelig frem til, sier Cecilie Lind, kommende daglig leder i miljøfondet.

Cecilie Lind kommer fra stillingen som administrerende direktør i Avfall Norge. Hun har tidligere blant annet vært direktør for bærekraft ved Ragn-Sells AS.

Lind starter i jobben som leder i Handelens Miljøfond i begynnelsen av august. 


- Annonse -
Vil du annonsere her?