Et stadig vanligere syn i Norge, kunstsnø som utvei for å drive langrennsport. – Det er ironisk at det statlige oljeselskapet Equinor er hovedsponsoren til juniorlandslaget i langrenn, samtidig som Equinors olje- og gassutvinning er hovedtrusselen mot skisportenes framtid. Klimakrisen fører til at snøen blir borte, sier kommunikasjonssjef i Greenpeace Norge, Aud Hegli Nordø. Foto: Naturpress / Greenpeace.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Et slikt forbud vil forhindre at fossile selskaper får kjøpe seg legitimitet i befolkningen, mener organisasjonen.
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller 24 timers tilgang.

Allerede abonnent? log in

NYHET 2022: Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på Transitmag.no.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere