tirsdag, september 26, 2023
- Annonse -Ledige stillinger

50 britiske parlamentsmedlemmer ber om stopp av Equinors oljefelt Rosebank

Over 50 britiske parlamentsmedlemmer og politikere har skrevet til energisikkerhetsminister Grant Shapps med oppfordring om å stanse utbyggingen av Equinors oljefelt Rosebank. Feltet er det største uutviklede oljefeltet i Storbritannia.

Brevet fra parlamentsmedlemmene føyer seg inn i rekken av økende motstand mot regjeringens støtte til nye utbygginger av fossilt brensel, og forrige ukes kunngjøring om regjeringens planer om å utstede 100 nye Nordsjølisenser.  I brevet begrunner parlamentsmedlemmene fra alle de store partiene hvorfor Equinors oljefelt må stoppes. De hevder at det ville være «dypt uansvarlig» […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller Støtteabonnement XL.

Allerede abonnent? Logg inn

Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no.

Related Articles

FØLG

2,065FansLik
732FølgereSosiale medier
1,652FølgereSosiale medier
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT