tirsdag, september 26, 2023
- Annonse -Ledige stillinger

Vinnerne av Oslo miljøpris 2023 er kåret

Oslo miljøpris tildeles én innbygger, én frivillig organisasjon og ett selskap. Det er Oslos egne innbyggere som nominerer kandidater. Prisen har blitt delt ut siden 1998, så i år feires 25-års jubileum for Oslo miljøpris.

Årets tre vinnere av Oslo miljøpris er Stiftelsen BUA som årets frivillige organisasjon, Anne Dubrau som årets grønne innbygger og Resirqel som årets grønne selskap. Her er vinnerne av Oslo miljøpris: Årets grønne innbygger – Anne Dubrau Prisen for Årets grønne innbygger går til seriegründeren og nabolags-ildsjelen Anne Dubrau. — Anne Dubrau er en dyktig […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement eller Støtteabonnement XL.

Allerede abonnent? Logg inn

Abonnement på Naturpress gir automatisk fri tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no.

Related Articles

FØLG

2,065FansLik
732FølgereSosiale medier
1,652FølgereSosiale medier
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT