Gaute Grøtta Grav, ny kommunikasjonsleder i Motvind Norge. Foto: Motvind Norge.

TV-kjendis og tidligere «Farmen»-programleder er ansatt som leder for informasjon og kommunikasjon i Motvind Norge.

– Vindturbiner i norsk natur er en særdeles dårlig ide. Motvind Norge jobber for å bevare både urørt natur og områder der folk lever og ferdes, og det motiverer meg, sier Gaute Grøtta Grav (44) i en post på nettsidene til Motvind Norge.

Tidligere i år stilte han til valg for å bli ordfører hjemme i Rauma kommune, men uten å lykkes.

Som leder for informasjon og kommunikasjon i Motvind Norge vil Gaute Grøtta Grav jobbe tett med medlemmer, samarbeidspartnere og media.

– Jeg har bred erfaring fra både media, politikk og annen frivillighet. Jeg ser frem til å bruke denne kompetansen i fullt monn fremover, slik at vi får enda større fokus på de negative konsekvensene av vindindustrien, sier han.

– Gaute Grøtta Gravs engasjement vil utvilsomt være en styrke for Motvind Norges kommunikasjonsarbeid både ekstern og internt, spesielt med tanke på hans allsidige bakgrunn og erfaring fra både media, organisasjonsarbeid og samfunnsdebatt. Med 18.000 medlemmer er Motvind Norge allerede en stor organisasjon. Målet er å bli større, mer synlig og få enda mer innflytelse i tiden fremover, sier styreleder John Fiskvik i meldingen.

Gaute Grøtta Grav tiltrer stillingen 1.desember 2023.

Om Gaute Grøtta Grav :

Gaute Grøtta Grav har over 20 års erfaring som journalist, programleder og innholdsprodusent for TV 2 og andre mediehus. Han har blant annet utdanning innen organisasjonspsykologi, markedsføringsledelse og kontraktsrett. I tillegg er han en aktiv samfunnsdebattant, investor og gründer av flere foretak.


- Annonse -