Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Stikkord: friluftsliv

Lei av pølser i lompe med sennep og ketchup, når du er på tur? Slik behøver det ikke være. Du kan nyte et lekkert lite måltid – tilberedt over leirbålet – uten å måtte gjøre mye ekstra.
– En tur ut er både gratis, det kan gjøres akkurat når du vil, og ikke minst gir naturen oss en helt annen velvære, enn det å se på veggene i et treningssenter, sier Bente Lier, generalsekretær i Norsk Friluftsliv.
Feltstudie viser at stiene ble bredere med økende bruk, særlig i fuktig terreng, og at stiene utvidet seg i større grad der mange av brukerne var syklister. 
Om få år kan du gå "topptur" i norsk natur, midt i Oslo sentrum, på en norsk versjon av en skyskraper.
Innvandrere som kommer til Norge får i dag opplæring i norsk språk og samfunn. Vi bør sikre at de også innvies i den norske turkulturen, mener Norsk Friluftsliv.
Flere enn vanlig skal tilbringe ferien i Norge. Da kan det være fristende å trekke ut i naturen, slå opp teltet og tenne leirbålet. Men hva har du lov til?
– Sverre M. Fjelstad har betydd mer for friluftlivsinteressen for de aktuelle generasjonene i løpet av tre tiår enn de aller fleste, skriver juryen.
Respekter det nasjonale bålforbudet 15. april til 15. september – ikke tenn bål i skog og utmark i denne perioden, er Brannvernforeningens budskap.
Det faller ikke heldig ut for de blå-blå. Konklusjonen til Norsk Friluftsliv er at Erna Solberg og Høyre kommer tredje sist, og FrP og Siv Jensen ender helt på bunnen med terningkast én. - Friluftsliv påvirkes av mange samfunnsområder, og særlig Høyre og FrP sitt arbeid for å liberalisere motorferdsel i natur...